Om os

Den sydfranske Languedoc/Roussillon region, som strækker sig langs Middelhavet mellem den spanske grænse mod sydvest og Rhônefloden mod øst, er verdens største vinområde med sine 350.000 ha og mere end 1/3 af landets vinproduktion.

Det er et område i rivende udvikling, og kvaliteten af områdets vinproduktion er steget eksplosivt i de senere år. Klimaet er som skabt til vinproduktion, regionen kaldes ofte for Frankrigs Californien, og vinproducenterne er ikke bundet af de normer som er fremherskende i flere af de traditionelle områder som f.eks. Bordeaux og Bourgogne.

316Midt i dette paradis, i den lille vinlandsby Estagel ved foden af Pyrenæerne, ligger vores hus.

Den foretrukne feriebeskæftigelse er, at gå, cykle og køre rundt i bjergene, nyde den storslåede natur og følge med i arbejdet på vinmarkerne. Der dyrkes masser af god vin i området, og der er et hav af små producenter. Alle steder er de gavmilde med smagsprøverne og altid klar på en go’ vinsnak.

Nu har vi så besluttet at tage nogle af de gyldne dråber med hjem, og vi håber, at I vil nyde dem ligeså meget som vi gør.

Vi tager gerne ud og laver vinsmagninger men kan også tilbyde vinsmagnings-arrangementer både med og uden mad i vores egen hyggelige vinkælder. Læs mere om de forskellige smagninger under ”Vinsmagning” her på siden eller kontakt os for yderligere information.

Ingen vinsnobberi her – bare go’ gedigen kvalitetsvin til yderst rimelige priser.

Sommer 2013 024Sommer 2013 025