Vores “hvide”

Antech, Chardonnay, Vin de Pays D’Oc, 2017

IMG_7057Druer: Chardonnay 100%

Alkoholprocent: 13 %

Serveringstemperatur: 10 gr.

Pris: Kr. 75 pr. stk. / Ved køb af min. 6 flasker i samme prisklasse kr. 70 pr. stk.

Denne dejlige Chardonnay vil være den perfekte ledsager til kylling og fisk.

 

 IGP Ballade, Côtes Catalanes, 2014

IMG_6925Druer: Carignan 100% (gamle stokke over 50 år – håndplukkede druer)

Alkoholprocent: 13,5 %

Serveringstemperatur: 10-12 gr.

Pris: Kr. 75 pr. stk. / Ved køb af min. 6 flasker i samme prisklasse kr. 70 pr. stk.

En dejlig frisk hvidvin fra vores vinhuset Mas Lavail, i cykelafstand fra Estagel. Familien Batlle har tidligere leveret druer til co-operativet men producerer nu deres egne vine, med fokus på bæredygtighed og på meget gamle stokke.

Château de Jau, 2016, The white Côtes du Roussillon

img_7005Druer: 50 % Vermentino – 50 % Macabeu

Alkoholprocent: 13,5 %

Serveringstemperatur: 10 gr.

Pris: Kr. 75 pr. stk. / Ved køb af min. 6 flasker i samme prisklasse kr. 70 pr. stk.

Druesammensætningen i denne dejlige hvidvin fra Château de Jau er ikke typisk for området. Vermentino-druen er oprindelig korsikansk, og Macabeu er mest udbredt i Spanien. Druerne lagres kortvarigt på fad, hvilket giver en skøn, fyldig hvidvin. Perfekt til grillet hvid fisk og herlig som aperitif.

Anne de Joyeuse, Mauzac, Pays d’Oc, 2017

IMG_7070Druer: 100 % Mauzac

Alkoholprocent: 13 %

Serveringstemperatur: 11-12 gr.

Pris: Kr. 98 pr. stk. / Ved køb af min. 6 flasker i samme prisklasse kr. 90 pr. stk.

En herlig let og frisk hvidvin fra vores nye vinhus; Anne de Joyeuse. Mauzac druen er normalt hoved- druen i de mousserende Blanquettes fra Limoux men har til denne hvidvin været 6 måneder på fad.

Anne de Joyeuse, Chardonnay, Pays d’Oc, 2017

IMG_7069Druer: 100 % Chardonnay

Alkoholprocent: 13 %

Serveringstemperatur: 8-10 gr.

Pris: Kr. 98 pr. stk. / Ved køb af min. 6 flasker i samme prisklasse kr. 90 pr. stk.

Endnu en skøn hvidvin fra Anne de Joyeuse, der producerer deres vine bæredygtigt efter “Protect Planet” konceptet. Denne Chardonnay har været 6 mdr. på fad og vil gå perfekt til bl.a. hvid fisk og gedeost.

Château Montner Premium, AOP Côtes du Roussillon, 2016

Nye_vine_marts_2018 010Druer: Grenache blanc 50% (stokke over 20 år gamle), Maccabeu 50% (stokke over 30 år gamle)

Alkoholprocent: 14,5%

Serveringstemperatur: 11 gr.

Pris: Kr. 150 pr. stk. / Ved køb af min. 6 flasker i samme prisklasse kr. 125 pr. stk.

Forrygende elegant og kraftig hvidvin, lagret på nye 300 l egetræsfade. Nyd den, hvis du ønsker en helt specielt ledsager til fisk og lyst kød, men også til ost, vil den være helt fantastisk.

 IGP Côtes Catalanes, Le Sud, 2015

img_6990Druer: Grenache blanc – Grenache gris

Alkoholprocent: 14,5 %

Serveringstemperatur: 10 gr.

Pris: Kr. 150 pr. stk. / Ved køb af min. 6 flasker i samme prisklasse kr. 125 pr. stk. 

En fantastisk fadlagret hvidvin. Go’ ledsager til en fed fisk. Matcher også sagtens krydrede retter med hvidt kød og vil være en skøn ledsager til ost.

 

Anne de Joyeuse, La Butinière, AOP Limoux, 2016 – NYHED

IMG_7073Druer: 100 % Chardonnay

Alkoholprocent: 13,5 %

Serveringstemperatur: 12 gr.

Pris: Kr. 150 pr. stk. / Ved køb af min. 6 flasker i samme prisklasse kr. 125 pr. stk.

En af topvinene fra Anne de Joyeuse – en herlig, cremet Chardonnay, håndhøstede druer, lagret på fad i 8-9 måneder. Fantastisk til retter med skaldyr, fisk, kylling og kalvekød

Château de Jau, JauJau 1er, AOP Côtes du Roussillon, 2017 – NYHED

IMG_7071Druer: Vermentino / Macabeu

Alkoholprocent: 13 %

Serveringstemperatur: 12 gr.

Pris: Kr. 150 pr. stk. / Ved køb af min. 6 flasker i samme prisklasse kr. 125 pr. stk.

Den hvide pendant til vores hurtigløber – den røde og helt forrygende JauJau 1er rouge.  Lever 100% op til kvaliteten i den røde; fadlagret og kraftig hvidvin, der skal nydes til mad.

Château Puech, AOP-Haut, AOP Languedoc, 2017 – NYHED

IMG_7072Druer: Grenache blanc, Roussanne, Marsanne, Viognier

Alkoholprocent: 14 %

Serveringstemperatur: 10-12 gr.

Pris: Kr. 300 pr. stk.

Hvidvinen til helt specielle lejligheder. Lagret på nye, franske egetræsfade i 8 måneder. En fantastisk og speciel hvidvin, der bør nydes til mad (fisk, lyst kød eller ost)