Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kransebinding og juledekorationer

19 november 10:00 - 14:00

kr399,
kransebinding og juledekorationer

Kransebinding og juledekorationer

Kransebinding og juledekorationer – hygge i vandværket med skovtur, vin og binderi under vejledning af blomsterdekoratør Karin Høegsberg.

 

kransebinding

Skovtur og indsamling af materialer

Vi mødes i vandværket og starter dagen med en tur i skoven for at sanke materialer til en smuk krans eller en juledekoration. Novemberskoven kan synes grå og trist, men man finder ofte mange ting, der udgør fine materialer til kransebinding og juledekorationer

Hygge og binderi i vandværket

Hjemme i vandværket hygger vi med binderi, lidt let mad og et glas vin. Vi skal binde vores egen krans eller lave en smuk dekoration. Blomsterdekoratør og kunstner Karin Høegsberg vil guide og vejlede os. Karin vil også medbringe lækre sager, der kan tilkøbes: Hun har bla. hjemmefarvede lys, lysestager og lysholdere i jern og kobber, kugler, snor, kobberhjerter og mange flere ting der smukt kan supplere vores indsamlede materialer fra skoven.

 

kransebinding

Juledekorationer og kransebinding

Kom og tilbring en skøn formiddag i vandværket sammen med os fra 10-14

Pris pr. deltager er kr. 399,-  Prisen er incl. basismaterialer (krans el. skål til dekoration), let frokost, et glas vin, samt en kop kaffe eller et glas gløgg at gå hjem på.

Vi har plads til max. 9 deltagere pr. dag.

Tilmelding på mail voresfranskebutik@gmail.com

 

juledekoration

 

Kunstudstilling

I Vandværket udstiller vi samtidig nogle af Karin’s smukke værker. Hun arbejder med mange materialer, og du kan se hendes kreativitet i akvareller og malerier, kobberkunst, fladfisk i jern, hjemmelavet kryddersalt, m.m. Tjek også Karins instagram, hvor du får et virkelig godt indtryk af hendes værker og mangesidede kreativitet.

 

Detaljer

Dato:
19 november
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Pris:
kr399,
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Vores franske butik
Telefon:
5190 2355

Sted

Vores vandværk
Bjerghuse 12
Ulfborg, 6990 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
5190 2355