Vinsmagninger med tapas

Vinsmagninger med tapas i vandværket eller privat vinsmagning hjemme hos jer? Vi arrangerer vinsmagninger efter jeres ønsker

vinsmagning med tapas i vandværket

privat vinsmagning

vesterhavsvandringer

Vinsmagninger med tapas i vandværket eller privat vinsmagning hjemme hos jer? Vi arrangerer vinsmagninger efter jeres ønsker.

Vi indbyder til vinsmagninger og hygge i Vandværket, hos lokale restauratører og kommer gerne hjem til jer. Vores arrangementer kan tilpasses ethvert ønske. Hvad med overnatning på Pallisbjerg Herregård incl vinsmagning med tapas?

Find vores arrangementer lige her eller scroll videre og se hvad vi kan tilbyde. Måske du selv har ideer?

Vores arrangementer i vandværket

I det restaurerede vandværk i Fjand, lige inden klitterne bliver til strand, og med bølgernes brus i baggrunden, har vi indrettet vores vinkælder og vores hyggelige vinstue.

Der er plads til 14 personer om plankebordet i stuen, så i vinterhalvåret er der rift om pladserne. Men når vejret tillader det, åbner vi de store glasdøre mod klitlandskabet, så I også kan sidde på vores store terrasse.

Vi laver typisk et arrangement med tilmelding 1-2 gange hver måned. Vores vinsmagninger med tapas i vandværket er utroligt populære. Derudover er der også mulighed for private lukkede selskaber – vi har masser af ideer! Udenfor højsæsonen kan der endvidere arrangeres overnatning i hyggelige hytter i det nærtliggende Fjand Badeby.

Tjek vores kalender for allerede planlagte begivenheder, eller scroll videre for beskrivelser af arrangementerne.

 

 

Vores vinsmagninger med tapas i vandværket

 

Klik for at se mere

Vi inviterer til vinsmagninger med vores sydfranske vine

Stemningen er hyggelig og uformel, når I bænkes omkring det store fælles plankebord. I vil blive præsenteret for vine som vi har fundet på vores hyggelige udflugter i området omkring den lille søvnige sydfranske landsby Estagel. I kommer med på tur i Occitanie-området (tidligere Languedoc-Rouissillon-Midi Pyrénées), og da vi efterhånden kender de små vinhuse godt, har vinmanden også personlige historier til alle vinene.  Vi glæder os til at overraske jer med kvalitetsvine til en fair pris fra små lokale vinhuse og druer man ikke finder så ofte i supermarkedets vinafdeling.

I smager typisk otte forskellige sydfranske vine. Vi starter ofte med at sable bobler, herefter følger to hvidvine, tre rødvine, og til slut to søde vine. Der serveres små tapasretter til alle vinene. Der er rig lejlighed til både spørgsmål om vinene og hyggesnak om løst og fast. Bagefter har I selvfølgelig også mulighed for evt at købe vinene.

Vi tilbyder vores vin & tapas arrangementer i to forskellige udgaver:

Vores vin & tapas

I smager vores skønne kvalitetsvine (flaskepriser til og med kr. 150) fra små lokale vinhuse lavet på druer, I ikke finder så ofte i supermarkedets vinafdeling.

Otte vine med små tapasretter til kr. 398,- pr. person

 

Vores vin & tapas deluxe

Vi finder vores dyrere vine frem (flaskepriser min. kr. 150) og serverer lækre, spændende og udfordrende vine til jer, der gerne vil give lidt mere for en fantastisk smagsoplevelse.

Otte vine med små tapasretter til kr. 598,- pr. person

Hold øje med vores kalender for åbne vin & tapas arrangementer og kontakt os, hvis du har specielle ønsker, f.eks. til et lukket arrangement i Vandværket eller et arrangement hjemme hos dig selv.

Vores vinsmagninger på

 

Klik for at se mere

Hvad siger du til vinsmagning i hofjægermester Hoppes gemakker?

Pallisbjergs historie går langt tilbage. Den begynder som bispegods før reformationen, går over en landsdommers heksebrændinger og forbi nogle af middelalderens mest indflydelsesrige adelsslægter. Herremænd, købmænd, professorer og baronesser har alle haft deres gang på gården, indtil staten overtog den 1940, indrettede den som drengehjem og lod den forfalde. Kondemneringsparat kom den heldigvis igen på private hænder og gennemgik år 2000 en komplet renovering!

I 2013 overtog Bo og Lone Kloster den smukke herregård, og de glæder sig i dag over at kunne åbne dørene på Pallisbjerg. Der kan sidde 36 til bords i hofjægermesterens smukke stue, og vi er så glade for at have muligheden for at indbyde til større vinsmagninger i disse helt unikke fantastiske rammer. Og faktisk er der også mulighed for overnatning på herregården i forbindelse med arrangementerne.

Private vinsmagninger hjemme hos dig

 

Klik for at se mere

Kunne du tænke dig en anderledes aften med familie og venner? Eller synes du der skal ske lidt ekstra til din fødselsdag eller jubilæum? Så tilbyder vi at arrangere vinsmagning hjemme hos jer. I vil blive præsenteret for vine som vi har fundet på vores hyggelige udflugter i området omkring den lille søvnige sydfranske landsby Estagel. I kommer med på tur i Occitanie-området (tidligere Languedoc-Rouissillon), og da vi efterhånden kender de små vinhuse godt, har vinmanden også personlige historier til alle vinene.

I smager typisk otte forskellige sydfranske vine.

Vi starter ofte med at sable bobler, herefter følger to hvidvine, tre rødvine, og til slut to søde vine. Der serveres små tapasretter til alle vinene.

Vi tilbyder vores vin & tapas arrangementer i to forskellige udgaver:

Vores vin & tapas

I smager vores skønne kvalitetsvine (flaskepriser til og med kr. 150) fra små lokale vinhuse lavet på druer, I ikke finder så ofte i supermarkedets vinafdeling.

Otte vine med små tapasretter til kr. 398,- pr. person 

Vores vin & tapas deluxe

Vi finder vores dyrere vine frem (flaskepriser min. kr. 150) og serverer lækre, spændende og udfordrende vine til jer, der gerne vil give lidt mere for en fantastisk smagsoplevelse.

Otte vine med små tapasretter til kr. 598,- pr. person

Der er selvfølgelig rig lejlighed til hyggesnak, evt festlige indslag og spørgsmål om vinene. Bagefter har I og jeres gæster selvfølgelig også mulighed for evt at købe vinene.

 

 

 

 

Vores vandreture ved vesterhavet

 

 

 

 

Klik for at se mere

Bliv blæst godt igennem og få bagefter fornyet energi i vandværket med lidt god vin og mad.

Vi arrangerer vandringer langs vesterhavet, hvor der typisk er indlagt en pause med en lille overraskelse undervejs. Nogle gange går turen forbi lokale restauratører, andre gange ender vi direkte i vandværket.

Eksempel på vandretur: Vi mødes ved Vandværket og går 6 km langs stranden til Thorsminde – halvvejs får vi en lille forfriskning. Frokosten indtages på Restaurant Vestkysten, som trakterer med Blinis m/rygeostcreme og røget laks og herefter restaurantens fortolkning af et Stjerneskud – deres berømte “Stjernekaster”. Til de to retter mad præsenterer og serverer Vinmanden 2 glas afstemte vine fra vores sortiment. Efter frokosten går det hjemad til Vandværket igen langs stranden. I Vandværket venter varm kaffe, lidt sødt og nok også et lille glas!

Pris for vandretur m/overraskelser, 2-retters frokost incl. 2 glas vin og kaffe i Vandværket – 319,- kr. pr. pers.

 

 

 

 

Vinsmagninger med tapas i vandværket eller privat vinsmagning hjemme hos jer?

Vi arrangerer vinsmagninger efter jeres ønsker

Vores samarbejde med de lokale

Vi er utroligt glade for at kunne tilbyde vinsmagninger, takeaway og andre arrangementer i samarbejde med andre lokale erhvervsdrivende:

Pallisbjerg Herregård

Café Aas i Holstebro

Fjand Badeby

LoPe Keramik

Restaurant Vestkysten i Thorsminde

Fjand Gårdbutik

 

Kig forbi!

Mandag-torsdag

Efter aftale

Fredag-søndag

Se vores planlagte begivenheder i kalenderen.

Kontakt

Telefon

5190 2355

Mail

voresfranskebutik@gmail.com

Addresse

Bjerghuse 12 – 6990 Ulfborg

Betalingsoplysninger

CVR: 3485 5145

Bankkontonr. 7600-1500248

Mobilepay: 99405