Vores Vinbar

Find vores åbningstider i kalenderen

vinbar og vinsmagninger i vandværket

Vinbar vinsmagninger og vin og tapas i vandværket i Fjand. Vores franske butik holder åbent både sommer og vinter. Vi byder jer velkommen i vandværket til et godt glas vin.

I sommeren 2022 fik vi tilladelse til udskænkning af vin fra vores vandværk. Vi holder åbent både sommer og vinter (hold øje med kalenderen), og når vejret tillader åbner vi selvfølgelig dørene til vores hyggelige terrasse.

Vores vinbar i vandværket

Når du er blevet blæst godt igennem på en vinterdag, når I nyder de lune lange sommeraftener ved Vesterhavet, når du gerne vil se Tour de France i hyggeligt lag, når du er på vej i sommerhus, eller når du bare lige synes det kunne være hyggeligt med et glas vin – så tag et smut forbi Vandværket.

Din lokale vinbar i Fjand med skønne vine fra det sydfranske L’Occitanie.

Vores hyggelige vinstue og vinkælder holder regelmæssigt åbent – og vi sælger selvfølgelig også hele flasker ud af huset.

Der er plads til 14 personer om plankebordet i stuen, så i vinterhalvåret kan der være rift om siddepladserne. Men når vejret tillader det, åbner vi de store glasdøre mod klitlandskabet, så I også kan være på vores store terrasse.

 

Kig forbi!

Mandag-torsdag

Efter aftale

Fredag-søndag

Se vores planlagte begivenheder i kalenderen.

Kontakt

Telefon

5190 2355

Mail

voresfranskebutik@gmail.com

Addresse

Bjerghuse 12 – 6990 Ulfborg

Betalingsoplysninger

CVR: 3485 5145

Bankkontonr. 7600-1500248

Mobilepay: 99405