SOMMERTONER I FJAND

Vi inviterer sammen med Fjand Badeby til bløde sommertoner og kølig vin tre aftener i juli & august. Vi har allieret os med en række lokale musikere og kunstnere, som vil underholde os på plænen foran Badebyen i Bjerghuse.

Før koncerten er der også mulighed for at købe mad.

SOLVEJ

Torsdag 13.juli kl 18.30


Hvad gør man, når man kommer fra Vestjylland og rigtig godt kan lide DIY, bred, åben himmel og knælange cowboystøvler? Det spørgsmål har Solvej stillet sig selv mange gange i de seneste år, og det har resulteret i et album, der er en både sanselig og ukunstlet sammensmeltning af Norden og Nashville.

Læs mere om Solvej her

 

 

KARL KRISTIAN

Torsdag 20.juli 2023 KL.18.30

Karl Kristian fra Hvide Sande spejler sin musik og tekster i det ordnære og henter inspiration fra egnsfæller som Johnny Madsen og Allan Olsen, når han på bedste trubadurmanér formidler små åbenbaringer gennem dagligdagens trummerum. Det nyeste album ”Superhelt” fortsætter den vestjyske historiefortælling, men lyden – den er lidt en anden!

Læs mere om Karl Kristian her

 

COLOR, THE BLIND

Torsdag 3.august 2023 KL. 18.30

Sanger og sangskriver Daniel Bæk er født i Esbjerg, men opvokset på en gård i Salling, og netop det landlige, jyske islæt præger de oprigtige sangtekster. Sangene er et produkt af den fede, jyske lerjord, men slet skjult findes også en iboende længsel efter noget andet; noget større – efter de store highways, græsstepper, sneklædte bjerge, ensomme træhytter og små slumrende minebyer.

Læs mere om Color, The Blind her

 

 

Billetter

Billetpris 190,- (børn u/12 år gratis iflg. med voksne)
Partoutbillet til alle tre koncerter: 380,-

Billetter købes på forhånd via Fjand Badeby: Skriv dato+antal og overfør på mobilepay til 252919 (Fjand Badeby) eller send mail til info@fjandbadeby.dk.

 

INFO – TILMELDING – VINKØB

voresfranskebutik@gmail.com

Se vores andre nyheder…

Åbningstider jan og feb 2024

Åbningstider jan og feb 2024

Åbningstider og arrangementer i vandværket   Her finder I de samlede åbningstider for januar-februar 2024.  ...

Åbningstider september 2023

Åbningstider september 2023

Åbningstider i vinbaren Her finder I de samlede åbningstider for august-september 2023. Kig under kalenderen for at se...