Vin og tapas

med Languedoc vine fra lokale vinhuse – Otte vine med små tapasretter – Privat vinsmagning eller i vandværket 🍷

Fremover tilbyder vi vores Vin og Tapas arrangementer i to forskellige udgaver;

Vores vin & tapas

I smager vores skønne kvalitetsvine (flaskepriser til og med kr. 150) fra små lokale vinhuse lavet på druer, I ikke finder så ofte i supermarkedets vinafdeling.

Otte vine med små tapasretter.

Pris pr. person kr. 398,-

 

Vores vin & tapas deluxe

Vi finder vores dyrere vine frem (flaskepriser min. kr. 150) og serverer lækre, spændende og udfordrende vine til jer, der gerne vil give lidt mere for en fantastisk smagsoplevelse.

Otte vine med små tapasretter.

Pris pr. person kr. 598,-

 

Otte vine med små tapasretter

Vi starter ofte med at sable bobler, herefter følger to hvidvine, tre rødvine, og til slut to søde vine. Der serveres små tapasretter til alle vinene. Der er rig lejlighed til både spørgsmål om vinene og hyggesnak om løst og fast. Bagefter har I selvfølgelig også mulighed for evt at købe vinene.

Privat vinsmagning eller i vandværket

Læs mere om vores vin og tapas i vandværket her, og find inspiration til privat vinsmagning hjemme hos dig. Til særlige lejligheder eller større sammenkomster tilbyder vi vinsmagninger på Pallisbjerg Herregård. Der kan bænkes 36 personer i Hofjægermester Hoppes spisesal, og der er selvfølgelig mulighed for overnatning.

Hold øje med vores kalender for åbne vin & tapas arrangementer, eller kontakt os gerne, hvis du har specielle ønsker, f.eks. til et lukket arrangement i Vandværket eller et arrangement hjemme hos dig selv.

Kalender

INFO – TILMELDING – VINKØB

voresfranskebutik@gmail.com

Se vores andre nyheder…

Åbningstider september 2023

Åbningstider september 2023

Åbningstider i vinbaren Her finder I de samlede åbningstider for august-september 2023. Kig under kalenderen for at se...

Sommerkoncerter 2023

Sommerkoncerter 2023

  SOMMERTONER I FJAND Vi inviterer sammen med Fjand Badeby til bløde sommertoner og kølig vin tre aftener i juli &...